NIEUWS

09-02-2016 Nieuwe blog Enneagram

TRAININGEN

02-09-2017 Basistraining Enneagram

Referenties

Een tijdje geleden heb ik bij Els een individuele enneagram cursus gevolgd. Het was overigens niet zomaar een standaard cursus, maar juist op maat gemaakt. Middels een intakegesprek is bepaald op welke punten ik meer over mezelf wil weten en hoe ik in bepaalde situaties het beste kan of wil handelen, op een manier die bij mij past. Met deze informatie als input heeft Els vervolgens de manier van coaching zodanig aangepast dat zowel de beginselen van het enneagram als specifieke verdiepingsslagen voor mijn situatie goed aan bod kwamen. Door het maken van een aantal relevante opdrachten heb ik ook thuis effectief aan verbetering kunnen werken. Het verkrijgen van inzicht in je eigen functioneren, denken en handelen op basis van het enneagram krijg je er op deze manier eigenlijk gratis bij, terwijl het me daar juist om ging! Dat alles tezamen met de prettige, gastvrije sfeer met goede koffie en lekkere koeken hebben deze coaching voor mij een succes gemaakt.
Dennis

Els heeft mij geholpen door op een moment dat ik niet lekker in mijn vel zat even halt te houden, terug te kijken op wat er gaande was en hierover na te denken.
Met behulp van redelijk eenvoudige oefeningen ben ik vaak aan het denken gezet over dingen die ik nooit echt voordehand liggend vond. Heb het tijdens de sessies altijd fijn gevonden om alles te kunnen zeggen wat mij dwars zat en om iemand van buiten mijn kennissen kring kon raadplegen over keuzes waar ik mee in de knoop zat. Het dieper ingaan op mijn persoonlijkheid en gezinssituatie heeft mij mezelf beter leren kennen en zo heb ik een afgewogen beroeps/studie keuze kunnen maken.
Stephane

De coaching heeft mij geholpen me meer bewust te worden van mijn gedrag en de redenen die hierachter zaten. Door de tips en oefeningen die ik heb gekregen sta ik nu een stuk sterker in mijn schoenen. Wat mij het meest heeft geholpen is dat ik (onder begeleiding natuurlijk) zelf naar antwoorden heb moeten zoeken. Daardoor is de begeleiding veel persoonlijker en is het makkelijker de geleerde dingen in praktijk te brengen.
Eva